Siema, pokaż ją w dziale o autach
Co do toru to mega polecam, frajda jest niesamowita. Nie wiem skąd jesteś, ale Kielce organizują niedrogie Open Tracki albo TJS na których można skorzystać z pomocy instruktora, do tego nawierzchnia jest dość łaskawa dla opon.
Powitania
-
- Samochód: Megane III RS Trophy PH3
-
- Miejscowość: Słupsk
- Samochód: Arkana RS Line
- Kontakt:
Re: Powitania
Cześć, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Arkany w pakiecie RS Line z silnikiem benzynowym 1,3 TCe 160 [158] KM. Jest to mój daily car,ale coraz mocniej chodzi mi po głowie zakup Megane 3 RS stąd moja obecność na tutejszym forum. Chcę poznać Wasze opinie i doświadczenia z tymi autami.
Pozdrawiam znad morza.
Pozdrawiam znad morza.
Arkana RS Line 2022 1,3 TCe 160 KM
Witam
Od pewnego czasu mam związek z marką Renault. Ta druga połówka to Clio RS z 2017 roku.
Pozdrawiam Wszystkich
Wojtek
Od pewnego czasu mam związek z marką Renault. Ta druga połówka to Clio RS z 2017 roku.
Pozdrawiam Wszystkich
Wojtek
witam wszystkich,
Mam na imię Artur, mieszkam w Ostrołęce (Mazowieckie) posiadam L3c - Laguna III coupe GT 2009rok.
samochodzik po moich twórczych (RS-ręcznie-składanych) modyfikacjach na tą chwilę legitymuje się mocą 250KM/400+NM.
Pozdrawiam serdecznie,
niech MOC będzie z Wami
Mam na imię Artur, mieszkam w Ostrołęce (Mazowieckie) posiadam L3c - Laguna III coupe GT 2009rok.
samochodzik po moich twórczych (RS-ręcznie-składanych) modyfikacjach na tą chwilę legitymuje się mocą 250KM/400+NM.
Pozdrawiam serdecznie,
niech MOC będzie z Wami
-
- Patryk Grodzki
- Miejscowość: Bielsk Podlaski
- Samochód: Megane IV RS Trophy
- Kontakt:
Siemanko.
Od 3 tygodni jestem posiadaczem pierwszego Renooo. No dobra drugiego bo wcześniej był Master Jako, że jestem też kierowcą rajdowym to szukałem czegoś co będzie powodowało uśmiech na twarzy. Żółte Megane 4 RS Trophy z 23r - na to padł wybór. Ciekawe te Renówki... wykonane dyskusyjnie, aleeee ciekawe
System multimedialny działa jak telefon z 2008 roku, ale przecież nie kupuje się Megane RS, żeby oglądać na nim filmy Geometria fabrycznie różniła się na przodzie o 45" w KPK na co serwis stwierdził, że jest w normie i nie ma regulacji... co jest oczywiście wyssane z palca i sam sobie musiałem to ustawić bo mi oczy krwawiły Szpera jak na torsena działa spoko, hamulce wystarczą, zawias na sportowe daily - w punkt. Oś skrętna to ciekawe zjawisko i jak się to opanuje to rzeczywiście da się tym szybko jeździć po zakrętach. Dobra starczy bo to nie ten dział, a więc jeszcze raz ... Witajcie!
Od 3 tygodni jestem posiadaczem pierwszego Renooo. No dobra drugiego bo wcześniej był Master Jako, że jestem też kierowcą rajdowym to szukałem czegoś co będzie powodowało uśmiech na twarzy. Żółte Megane 4 RS Trophy z 23r - na to padł wybór. Ciekawe te Renówki... wykonane dyskusyjnie, aleeee ciekawe
System multimedialny działa jak telefon z 2008 roku, ale przecież nie kupuje się Megane RS, żeby oglądać na nim filmy Geometria fabrycznie różniła się na przodzie o 45" w KPK na co serwis stwierdził, że jest w normie i nie ma regulacji... co jest oczywiście wyssane z palca i sam sobie musiałem to ustawić bo mi oczy krwawiły Szpera jak na torsena działa spoko, hamulce wystarczą, zawias na sportowe daily - w punkt. Oś skrętna to ciekawe zjawisko i jak się to opanuje to rzeczywiście da się tym szybko jeździć po zakrętach. Dobra starczy bo to nie ten dział, a więc jeszcze raz ... Witajcie!
-
Witamy . Luksusów w RSach nigdy nie było, ale to też nie do tego wóz. Mnie osobiście jakoś to nie razi, ogólnie wnętrza dość przyjemne dla oka a wrażenia z jazdy rekompensują wszystko. Jak na to jak te auta są sztywne to te dziadowskie plastiki zachowują się zadziwiająco cicho. Na pierwszy ogień proponuję wrzucić zwrotnice z Trophy R na przód a potem jakiś lepszy klocek. Reszta póki co może zostać. Pozdrawiam